In het weekend van 6 en 7 augustus vindt de 61e editie van de wielerronde van Zevenbergen plaats. Net als voorgaande jaren is Rabobank West Brabant Noord (WBN) hoofdsponsor van dit evenement. 

Hiertoe is dinsdag een nieuw sponsorcontract voor de duur van een jaar ondertekend door Ger de Weert, directeur Particulieren en Private Banking van de bank en Henk Hendrikx, voorzitter van de Stichting Wielerronde Zevenbergen.

De Weert licht toe dat de Rabobank WBN heel graag betrokken blijft als sponsor bij dit evenement. "Het is toegankelijk voor iedereen en het is regionaal. Dat vinden we als sponsor belangrijk."

Daarnaast is De Weert net als zijn collega Sjors de Jong, ambassadeur bij de Rabobank voor dit evenement, een wielerliefhebber.

Familietoertocht

Het wielerweekend staat zoals altijd garant voor spektakel en actie. Het programma voor de zaterdag en zondag is bekend met uitzondering van het deelnemersveld van de profronde. Eind juli verwacht Hendrikx dit concreet te hebben.

Nieuw dit jaar is de familietoertocht op zaterdag en ook zal er zaterdag een heus kampioenschap van Moerdijk gereden worden voor niet-licentiehouders.