Leurse Havenfeesten barsten weer los in pinksterweekend

Tijdens het pinksterweekend organiseert de Stichting Adriaan van Bergen voor de 27e keer de Leurse Havenfeesten. De 27e editie gaat op vrijdagavond 13 mei weer van start met een markt in de sfeer van het Parijse Montmartre. 

Zaterdag vindt onder andere de paardenmarkt plaats, op zondag de grote jaarmarkt en op maandag de Lelieloop.

Zoals gebruikelijk wordt tijdens de Havenfeesten op zaterdag van 13.00 tot 17.00 en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur ook een gratis toegankelijke expositie gehouden in het Trouwkerkje. Dit jaar exposeert Marieke Samuels er haar werk.

Samuels, geboren in 1965, woont en werkt in Etten-Leur. Zij is autodidact en maakt schilderijen van (meestal mysterieuze) vrouwengezichten; op doek met acrylverf, maar soms ook met potlood en diverse andere materialen waaronder papier.

Optredens

Verder zijn er verschillende optredens in het Schipperskwartier in het Schoenmakerspark. Op vrijdag treedt vanaf 20.30 uur de band Reach op.

Op zaterdag en zondag zijn verder optredens te verwachten van Tommy Lips, de net in het huwelijk getreden Yoeri L’Abée, Mitch Kerstens, Ferry Goorden, Berry Daamen, Danny Canters, Wesley en Youri Sprenkels.

NUwerk

Tip de redactie