Onderhoudswerk Vedelring en Prealle van start gegaan

In opdracht van de gemeente Etten-Leur zijn in de wijk Grauwe Polder door een aannemer de onderhoudswerkzaamheden gestart in de Vedelring en de Prealle. De totale duur van de werkzaamheden loopt vermoedelijk tot eind van het jaar. 

Het werk bestaat uit het herstraten van de rijbaan en de trottoirs en het repareren of vervangen van de riolering.

Op alle plekken vindt verder het vervangen van de huisaansluitingen vanaf de hoofdriolering tot aan de erfgrens plaats en op sommige plekken zullen ook onderhoudswerkzaamheden aan het openbaar groen worden uitgevoerd.

Het straatdeel waaraan wordt gewerkt, wordt afgesloten voor het doorgaand verkeer. De woningen in de afgesloten straatdelen zijn wel te voet bereikbaar.

Gefaseerd

De aannemer is begonnen met het plein aan de achterzijde van de Prealle en het gedeelte Vedelring tussen de Prealle en de Trompetlaan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en de aannemer begint pas met een volgende fase als de vorige afgerond is. De gemeente hoopt hiermee de overlast tot een minimum te beperken.

De aannemer informeert de aanwonenden op tijd over de tijdelijke afsluiting van het deel van de straat. Hoewel de duur van de totale werkzaamheden gepland staat tot eind van dit jaar, kan dit nog wijzigen als gevolg van weersinvloeden.

Tip de redactie