De gemeente Moerdijk heeft een nieuwe exploitant gevonden voor multifunctioneel centrum ’t Sandt in Standdaarbuiten. Met ingang van 1 augustus 2016 gaat de exploitant van Lindonk in Zevenbergen ook van start in ’t Sandt. 

Volgens de gemeente Moerdijk is de nieuwe exploitant een ervaren uitbater, die zijn sporen verdiend heeft in het sport- en evenementencentrum Lindonk in Zevenbergen.

"Hij heeft aangegeven graag de uitdaging aan te willen gaan om van ’t Sandt een bruisende, toegankelijke en gezellige accommodatie te maken."

"Om dat te bereiken, wil hij in nauwe samenwerking met de huidige gebruikers van ’t Sandt en met de inwoners van Standdaarbuiten invulling geven aan de exploitatie."

Samen met de nieuwe exploitant worden de komende periode voorbereidingen getroffen om het stokje van de exploitatie van MFC ’t Sandt over te nemen.

Sleutelbeheerders

Tot augustus blijven de sleutelbeheerders van de WVS-groep actief om een goede en vlotte overgang te waarborgen.

"We zijn heel blij met de wijze waarop Maurice en Hugo hun rol van sleutelbeheerders hebben vervuld en nog vervullen. We hebben er vertrouwen in dat de nieuwe exploitant even enthousiast als zij aan de slag zal gaan in ’t Sandt", aldus de gemeente Moerdijk in een verklaring.