De politie heeft zondagavond in een woning aan de Teunisbloem in Zevenbergen een man aangehouden, die eerder op de dag aan de Zuidhaven met een personenauto was doorgereden na het veroorzaken van een ongeval. 

Rond 18.30 uur reed op de Zuidhaven een man met een wagen tegen een geparkeerde personenauto aan die in een parkeervak stond. Beide voertuigen liepen schade op.

De veroorzaker van de aanrijding reed door. De eigenaar van de geparkeerde auto, een 53-jarige man, meldde rond 19.00 uur het ongeval bij de politie.

Foto

Een getuige had een foto genomen van de auto die was doorgereden. Het politieonderzoek leidde uiteindelijk naar een woning aan de Teunisbloem.

In de buurt van het huis stond de gezochte personenauto, die aan de voorzijde verse schade had. In de woning werd rond 19.45 uur een 44-jarige inwoner uit Zevenbergen aangehouden.

Omdat de bestuurder ervan verdacht werd dat hij alcohol had gedronken, werd van hem een uitgebreide ademanalyse afgenomen. Het eindresultaat was 570 Ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.