Jindra van Schaijk gaf woensdag een swingend muziekoptreden weg in haar voormalige woonplaats Etten-Leur. De 22-jarige zangeres, bekend van K3 zoekt K3, was te gast bij het zogenaamde Swingfeest van Trivium Sport en Dance. 

Een grote groep kinderen verzamelde zich voor het podium om met Jindra mee te zingen, te dansen én haar even te ontmoeten. 

Liedjesprogramma

Na de finale van K3 zoekt K3 heeft de van oorsprong Etten-Leurse niet stil gezeten. Ze trad op en maakte nieuwe plannen voor de toekomst. Haar fans moesten daar echter even op wachten, want via haar Instagramaccount telde Van Schaijk de dagen af tot de bekendmaking van het grote nieuws.

In de ochtend van het Swingfeest deelde zij mee dat ze op 25 mei in het Fakkeltheater in Antwerpen staat. Daar gaat ze een liedjesprogramma verzorgen. De voorstelling is volgens Jindra erg persoonlijk.

"Naast de zelfgeschreven nummers, breng ik ook covers die dicht bij mezelf liggen. We hebben bijvoorbeeld van een oorspronkelijk house-nummer een pianoversie gemaakt, dat lied heeft mij door de tijd van de internetpesterijen gesleept."

Fans

De zangeres hoopt bovendien dat zowel haar Belgische als Nederlandse fans komen kijken. "Ik heb een klik met België omdat ik er een tijd heb opgetreden met The Sound of Music. Verder heb ik er natuurlijk veel tijd doorgebracht met K3 zoekt K3."