Aanpak kruising Molenstraat-Prinsenstraat in Zundert van start

De gemeente Zundert is dinsdag gestart met de reconstructie van de kruising Molenstraat-Prinsenstraat in Zundert. De kruising wordt gedurende de werkzaamheden geheel afgesloten. 

Dat meldt de gemeente Zundert. De afsluiting van kruising Molenstraat-Prinsenstraat levert overlast op voor al het doorgaande verkeer richting Wernhout, Rucphen en Rijsbergen/Breda. De afsluiting van de kruising wordt tijdig aangegeven door middel van vooraankondigingen op de inkomende wegen van Zundert.

Tevens wordt het doorgaande verkeer om de kern Zundert heen geleid middels een omleidingsroute. Deze omleiding loopt via de Leeuwerikstraat, Achtmaalseweg, Hulsdonksstraat, Rucphenseweg en Randweg (Beeklaan).

Bereikbaarheid

Woningen en winkels zullen tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven. Fietsers (fiets aan de hand) en voetgangers kunnen gebruik maken van loopstroken op de kruising. Ook zal er een tijdelijke parkeervoorziening worden aangelegd op de hoek Blauwstraat-Prinsenstraat.

Gedurende een deel van de werkzaamheden zal ook de aansluiting met de Wildertsedijk afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De aansluiting met de Wildertsedijk zal zo spoedig mogelijk, nadat de werkzaamheden hier zijn uitgevoerd, weer worden opengesteld voor verkeer om de overlast zoveel mogelijk te beperken. F

Tip de redactie