Kordaat personeel en klanten van het bedrijf De Bruijn Landbouwmechanisatie in Klein Zundert hebben zich bij een overval dinsdagochtend niet laten overbluffen. 

Medewerkers boden verzet en wisten één overvaller in te rekenen.  

De politie kreeg rukte na de melding met man en macht uit. Het dorp werd voor een groot deel afgezet. De marechaussee stond de agenten bij. Toen de dienders ter plaatse waren, troffen zij een man aan die was geboeid met tiewraps.

Het ging om een verdachte overvaller. Een personeelslid van het bedrijf had van één van de daders een klap in zijn gezicht gekregen waardoor hij gewond was aan zijn gezicht. Drie daders wisten te ontkomen. Zij ontsnapten in een auto.

Brandende auto

Direct daarna kwam er een melding binnen van een brandende auto aan de Berkenlaan. Daar bleek een auto in brand te staan met gestolen kentekenplaten. Het vermoeden bestaat dat dit de vluchtauto was geweest van de drie overvallers.

Hoe ze vanaf hier verder gegaan zijn wordt nog onderzocht.De aangehouden verdachte is een 30-jarige man uit Waalwijk. Van de overige overvallers is niet veel bekend. Wel is duidelijk dat zij geen buit hebben gemaakt.