Tientallen oud-medewerkers V&D laten zich informeren

Voor oud V&D-medewerkers van de failliete vestigingen in Roosendaal, Breda en Tilburg heeft woensdag een bijeenkomst plaatsgevonden in het overdekte winkelcentrum van Etten-Leur. De ochtend was georganiseerd door ACE Midden- en West-Brabant.

"Het was een zeer geslaagde ochtend", aldus Maartje Dijkstra van ACE. “We hebben tientallen ex-werknemers van V&D ontvangen. Ze hebben tips gekregen voor hun sollicitaties en het opstellen van hun cv. Er werden zelfs mensen ter plaatse gecoacht en er zijn al directe linken naar werkgevers gelegd."

Netwerk

Tijdens de ochtend waren diverse dienstverleners aanwezig, die aangesloten zijn bij het ACE netwerk evenals aangesloten ACE werkgevers zoals de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, de Amarant Groep en Stichting Groenhuysen.

Zij stonden in het winkelcentrum van Etten-Leur paraat om te kijken of zij iets voor de oud V&D-medewerkers konden betekenen.

Vacatures

Meerdere werkgevers hebben reeds aangegeven concrete vacatures voor hen te hebben. Maartje Dijkstra: “We hopen dat wij en de aanwezige ACE werkgevers en dienstverleners op deze manier een steentje bij hebben kunnen dragen aan de uitdaging die deze mensen hebben.”

Tip de redactie