Campingbewoner Fort Oranje door drie man zwaar mishandeld

Een bewoner van camping Fort Oranje aan de Bredaseweg in Rijsbergen is zondagmiddag aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij, samen met twee anderen, een medebewoner zwaar mishandeld zou hebben. 

De politie zoekt de twee andere verdachten nog.

Paniektelefoontje

Zondag om 16.15 uur kwam er bij de politie een paniektelefoontje binnen met de melding dat iemand op de camping aan de Bredaseweg door drie mannen in elkaar geslagen zou worden.

Een surveillance-eenheid werd direct naar de camping gestuurd.

Gezin

Daar troffen ze een zwaargewonde man aan en een gezin dat erg overstuur was. De man bleek door drie anderen met een stuk hout in elkaar te zijn geslagen.

Zijn vrouw en kind hadden nog geprobeerd hem te helpen.

Aanhouding

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment kwam één van de verdachten aanlopen. Hij is direct aangehouden voor mishandeling en bedreiging.

Gebroken arm

Hij zou namelijk gezegd hebben de caravan van het slachtoffer in brand te steken als die de politie zou bellen. De andere verdachten zouden in een auto weggereden zijn.

In het ziekenhuis bleek het slachtoffer onder andere een gebroken arm te hebben.

Verdachten

De verdachte, een 22-jarige man, is naar het bureau gebracht. De recherche denkt de identiteit van de andere verdachten snel te kunnen achterhalen.

Tip de redactie