Voedselbank verhuisd naar nieuwe locatie

De Stichting Voedselbank Etten-Leur is verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Florijnstraat op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur. Behalve voor Etten-Leur deelt de voedselbank ook voedsel uit aan cliënten uit de gemeenten Zundert en Rucphen.

Tot 12.00 uur hadden voorzitter Marleen Berentsen en secretaris Marjan Verweij de tijd om met de hulp van veertien vrijwilligers de hele inboedel te verhuizen. Daarna moest de gratis ter beschikking gestelde bus weer terug.

Stagiaires

De verhuizers hadden tijd genoeg, want om 11.00 uur was de klus geklaard.

Daaraan vooraf ging echter een voorbereidingstijd van drie weken, waaraan in totaal zo’n dertig maatschappelijke stagiaires van zowel de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) als het Munnikenheide College hun medewerking verleenden.

Het grootste deel van de voorraden is opgeslagen bij bedrijven, die hiervoor gratis ruimte ter beschikking hebben gesteld.

Dicht

De voedselbank gaat nu even dicht, van 17 tot en met 24 maart. Daarna zijn de deuren weer geopend op woensdag van 09.00 tot 13.30 uur en op donderdag van 09.00 tot 14.30 uur. De officiële opening is gepland voor eind april.

NUwerk

Tip de redactie