Het motto 'We pakke-n-uit' had tijdens de grote carnavalsoptocht in Zevenbergen beter ‘We pakke-n-in’ kunnen zijn. Ingepakt in regenponcho’s of andere plastic bescherming liepen de meeste deelnemers dinsdagmiddag in Zeuvebultelaand onafgebroken door de stromende regen.

Dat nam niet weg dat de optocht absoluut de moeite waard was. De meeste deelnemers hadden het motto weer op geheel eigen wijze ingevuld. Met mime werd er zonder woorden vorm gegeven aan het motto, namelijk het pakken van het 'uit'-bord.

Cadeautjes

Net als bij de kinderoptocht waren er ook veel cadeautjes te zien. Roy Donders liep mee met ‘We uispakke-n-uit’. De KROEW van Stichting Carnaval Zevenbergen deed mee met een zelfgebouwde wagen waarmee ze het publiek graag in wilden pakken.

Bij de grote wagens viel de enorm grote en kleurrijke wagen van BC de Kids op met hun uitvoering van ‘We pakke-n-uit op z’n ollands’.

Toeschouwers

Het slechte weer had helaas wel invloed op het aantal toeschouwers. Langs de route waren veel paraplu’s waarneembaar. Bij eerdere ‘droge’ edities van de optocht was het beduidend drukker. Na de optocht werd het al snel stil op straat.