Michaëlla Krajicek tekent voor de Lobbelaer

Michaëlla Krajicek speelt het komende seizoen in de Nederlandse Eredivisie bij tennisvereniging de Lobbelaer in Zevenbergen. De 27-jarige halfzus van Wimbledon-winnaar Richard Krajicek heeft hierover een overeenkomst bereikt met de vereniging.  

Teammanager Marc Adan laat weten zeer verheugd te zijn met het aantrekken van Michaëlla. "De komst van nog een sterke dame was zeer gewenst en noodzakelijk om de sportieve strijd aan te kunnen gaan."

Met Krajicek erbij hoopt de vereniging ook dit jaar weer een gooi te kunnen doen naar de landstitel. Vorig jaar haalde de Lobbelaer de play-offs. Hierin moest het haar meerdere erkennen in de latere landskampioen Leap TC Zandvoort.

ATP

Eerder al versterkte de formatie van coach Mike van Vugt zich met ‪Yannick Mertens, de 28-jarige Nederlands sprekende Belg die momenteel rond plaats 200 staat op de ATP-wereldranglijst. Ook ‪Kiki Bertens‬ (WTA 95) maakt nog deel uit van de tenniselite van de Lobbelaer, evenals Jesse Huta Galung, die al jaren een vaste waarde is voor het team. Daar tegenover staat dat Matwé Middelkoop afscheid heeft genomen van de Lobbelaer.

De eredivisie tennis wordt dit jaar gespeeld in de periode van 21 mei tot en met 5 juni. Het speelschema wordt later door de tennisbond bekendgemaakt.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie