Raadsels rond dood van Danny de Deugd

De politie is op zoek naar mensen die na 19 juni 2015 nog contact hebben gehad met Danny de Deugd uit Etten-Leur. 

Dinsdag werd bekend dat de menselijke resten die in december in een sloot langs de Zevenbergseweg in Etten-Leur werden gevonden aan hem toebehoren. De 26-jarige De Deugd is afkomstig uit Breda, maar groeide op in Etten-Leur.

Volgens politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk is onduidelijk waaraan en wanneer Danny de Deugd is overleden. Dat meldde hij dinsdagavond in Opsporing Verzocht.

Richting

Op vrijdag 19 juni 2015 verliet het slachtoffer de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht in goede gezondheid, waar hij een maand had vastgezeten. Het is niet bekend waar hij vervolgens naartoe is gegaan. "Voor ons is dat het laatste moment geweest waarvan we weten dat hij nog in leven was”, aldus Van Hooijdonk in het televisieprogramma.

De politie is daarom op zoek naar mensen die nog contact met hem hebben gehad of gezien hebben op die vrijdag of daarna. Dat kan in Dordrecht zijn geweest, bij de vindplaats aan de Zevenbergseweg in Etten-Leur Noord of op een andere locatie.

Jas

Danny de Deugd had donkerblond haar, blauwe ogen, een smalle mond en gaatjes in beide oren. Bij zijn overlijden droeg hij vingerloze handschoenen van het merk Fireman, een wat glimmende jas van Funky Buddha en een Jack & Jones spijkerjack.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie