Palazzo, de dinnershow die zes jaar geleden voor het laatst te zien was in Nederland, beleeft in november 2018 een tiende editie. Joris Bijdendijk zal deze keer aan de leiding staan in de keuken.

Tijdens de show, die van 21 november 2018 tot en met 3 maart 2019 wordt gehouden in het Palazzo-spiegeltheater naast de Johan Cruijff ArenA, zal Bijdendijk - momenteel chefkok in het restaurant Rijks in Amsterdam - een viergangenmenu serveren.

Verschillende internationale artiesten zullen de show tijdens het diner verzorgen. Wie dat zijn, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de show bestaat uit onder meer muziek, magie en acrobatiek.

"Palazzo ligt mij aan het hart. Ik was groen als gras toen ik bij Ron Blaauw mee mocht werken aan dit culinaire theaterspektakel. Dat Palazzo en ik nu de handen ineenslaan, vind ik een ongelooflijk mooie uitdaging. Bij Palazzo krijgt koken een extra dimensie", aldus Bijdendijk, die in 2017 een Michelinster kreeg voor restaurant Rijks.

Eerder verzorgden onder anderen Blaauw, Herman den Blijker en Robert Kranenborg het menu tijdens de dinnershow, die zijn oorsprong vindt in Duitsland. De show maakte in 2004 zijn debuut in Nederland en was tot 2012 te zien.

De voorverkoop voor de shows start binnenkort.