Woensdag 18 mei 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Rookworstkroket

Unox bevestigt samenwerking met FEBO voor rookworstkroket

Het is snackketen FEBO gelukt een samenwerking aan te gaan om de zogeheten rookworstkroket te produceren. Het product zal met Unox verder ontwikkeld worden. Dat maakten de twee merken dinsdag bekend tijdens een telefoongesprek dat live te volgen was op Facebook.
Door NU.nl

Eind vorige week deed FEBO een poging HEMA uit te nodigen om de rookworstkroket samen te produceren. Aanleiding was de 75ste verjaardag van Febo en de 90ste verjaardag van HEMA.

Door middel van een video op de Facebook-pagina van de snackketen werd het verzoek voor een samenwerking kenbaar gemaakt. HEMA ging echter niet op de uitnodiging in en stelde de rookworst niet te willen "uitlenen".

Na de publiekelijke afwijzing sprong Unox in. Tijdens een telefoongesprek, dat oorspronkelijk bedoeld was voor HEMA, zei een woordvoerder van Unox blij te zijn met de onverwachte samenwerking. "Ik vind het leuk om met jullie mee te doen. Wij houden van een gezellig Hollands feestje, dus wij zijn van de partij."

FEBO-directeur Dennis de Borst beloofde na het gesprek dat er snel meer bekend zou worden over de komst van de rookworstkroket.

Aanbevolen artikelen