Nederlandse sterrenchefs koken in pop-uprestaurant op Ibiza

Nederlandse sterrenchefs Ron Blaauw, Erik van Loo, Edwin Vinke en Soenil Bahadoer koken in september in een pop-uprestaurant op Ibiza.

Voor het restaurant, genaamd Société Anonyme, worden de chefs één voor één ingevlogen om een menu samen te stellen. Eten op Michelinniveau op eilanden als Ibiza is nog zeldzaam, volgens de organisatie. Daarom wordt het pop-uprestaurant in het leven geroepen.

"Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen", aldus chef Ron Blaauw. "Een pop-up op één van mijn favoriete vakantiebestemmingen, daar hoefde ik niet lang over na te denken." 

Société Anonyme is geopend van 8 tot en met 27 september en zal jaarlijks terugkeren naar Ibiza. Voor de toekomst staan zowel meerdere bestemmingen als meerdere chefs op de agenda, nationaal en internationaal. Enkele chefs hebben al laten weten er bij een volgend pop-uprestaurant zeker bij te willen zijn.

Lees meer over:

NUlifestyle op Facebook

NUlifestyle op Facebook
Een selectie van het laatste lifestyle-nieuws in uw tijdlijn?

Volg ons op Twitter

Mail de redactie

Mail de redactie
Vragen, opmerkingen of tips voor de lifestyle-redactie van NU.nl? Mail: lifestyle@nu.nl 

NUwerk

Tip de redactie