Sterrenchef Stefan van Sprang vernieuwt Amsterdams restaurant

De Nederlandse Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen gaat de keuken van het Amsterdamse restaurant De Kersentuin geheel vernieuwen.

Dit meldt Misset Horeca woensdag.

Het restaurant van het Bildenberg Garden Hotel aan de Apollolaan wordt omgetoverd door de chefkok. Vanaf september bepaalt Van Sprang wat er op de menukaart te bestellen is.

Chefkok Wessel Ruijmgaart, al jaren de rechterhand van Van Sprang bij Aan de Poel, neemt straks de dagelijkse leiding over de keuken.

In de zomermaanden wordt het restaurant grondig verbouwd. Begin september opent het vernieuwde restaurant haar deuren.

NUlifestyle op Facebook

NUlifestyle op Facebook
Een selectie van het laatste lifestyle-nieuws in uw tijdlijn?

Volg ons op Twitter

Mail de redactie

Mail de redactie
Vragen, opmerkingen of tips voor de lifestyle-redactie van NU.nl? Mail: lifestyle@nu.nl 

NUwerk

Tip de redactie