Feyenoord begint zaterdagavond met Colin Kazim-Richards als spits aan het thuisduel met FC Utrecht. Ook Jens Toornstra en Miquel Nelom hebben een basisplaats gekregen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Kazim-Richards vormt samen met Dirk Kuijt en Bilal Basacikoglu de aanval van de Rotterdammers. Kuijt maakt zijn rentree in competitieverband bij Feyenoord, nadat hij de club in 2006 verliet voor Liverpool.

De 35-jarige aanvaller speelde tussen 1998 en 2003 nog voor Utrecht.

Het middenveld van Feyenoord bestaat uit aanwinst Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi en Toornstra. Nelom, Terence Kongolo, Sven van Beek en Rick Karsdorp vormen de verdediging in De Kuip.

De aanwinsten Jan-Arie van der Heijden en Simon Gustafson beginnen op de bank. Eljero Elia en Lex Immers ontbreken nog tegen Utrecht.

Bij FC Utrecht maakt Louis Nganioni zijn debuut. De twintigjarige Fransman begint als linksback in de vijfmansdefensie van Utrecht, die verder bestaat uit Sean Klaiber, Mark van der Maarel, Timo Letschert en Christian Kum.

Het duel in Rotterdam begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Kevin Blom.

Opstelling Feyenoord: Vermeer: Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom: Vejinovic, El Ahmadi, Toornstra: Kuijt, Kazim-Richards en Basacikoglu.

Opstelling FC Utrecht: Ruiter; Klaiber, Van der Maarel, Letschert, Kum, Nganioni; Janssen, Ramselaar, Ayoub; Haller en Barazite.