Bryan Ruiz keert zaterdagavond terug in de basis bij PSV in de thuiswedstrijd tegen zijn vroegere club FC Twente.

De Costa Ricaan is hersteld van de bovenbeenblessure die hem de afgelopen twee wedstrijden van spelen afhield. Memphis Depay en Jürgen Locadia completeren de Eindhovense aanval.

Tim Matavz zit ondanks zijn aanstaande vertrek uit Eindhoven wel bij de selectie. De Sloveense spits, die op het punt staat om naar Roebin Kazan te vertrekken, begint op de bank. Zakaria Bakkali is buiten de selectie gelaten door trainer Phillip Cocu.

Centraal achterin vervangt Jorrit Hendrix de geschorste Karim Rekik. Santiago Arias is weer de rechtsback van PSV. De Colombiaan miste woensdag de uitwedstrijd bij SC Cambuur door een blessure.

Op het middenveld geeft Cocu opnieuw de voorkeur aan Oscar Hiljemark boven Adam Maher, die op de bank begint.

FC Twente

Bij FC Twente keren Robbert Schilder en Youness Mokhtar terug in de basis. 

Trainer Michel Jansen had hen woensdag op bezoek bij sc Heerenveen (0-2) rust gegeven. Schilder krijgt in Eindhoven links achterin weer de voorkeur boven Dico Koppers, Mokhtar vervangt Shadrach Eghan. 

De wedstrijd in het Philips Stadion begint zaterdag om 18.45 uur en staat onder leiding van Kevin Blom.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Hendrix, Willems; Hiljemark, Schaars, Park; Ruiz, Locadia, Depay.

Opstelling FC Twente: Marsman; Rosales, Bengtsson, Bjelland, Schilder; Ebecilio, Gutierrez, Tadic; Promes, Castaignos, Mokhtar.

Feyenoord

Jordy Clasie mist zaterdagavond de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen NEC. De middenvelder staat op het punt om vader te worden. De verwachting is dat trainer Ronald Koeman besluit John Goossens als vervanger aan te wijzen.

Feyenoord ontvangt NEC vanaf 20.45 uur in de Kuip.