Chantal Janzen brengt samen met dertig andere BN'ers de kerstsingle Ik ben een kerstbal uit. De opbrengst van het door Wim T. Schippers geschreven en oorspronkelijk door de Sesamstraat-karakters Bert en Ernie gezongen nummer gaat naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Gelegenheidsformatie Chantal & de Kerstballen steekt het nummer in een modern jasje. Onder anderen Alain Clark, Angela Groothuizen, Claudia de Breij, Danny de Munk, Dries Roelvink, Edsilia Rombley, Gerard Joling, Gordon, Marco Borsato, Roxeanne Hazes, Ruth Jacott, Samantha Steenwijk, Thomas Acda, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé en Youp van 't Hek zingen mee om aandacht te genereren voor het Prinses Máxima Centrum.

Janzen benadrukt dat een feestelijke decembermaand niet voor iedereen vanzelfsprekend is: "Bijvoorbeeld voor de gezinnen en families die geconfronteerd worden met ziekte of verlies. Dit bijzondere kerstnummer dragen we op aan het Prinses Máxima Centrum, waar ik ambassadeur van ben."

Met de hashtag #kleingebaar wil Chantal Janzen mensen inspireren om iets voor een ander te doen. De truien die de deelnemende artiesten in de videoclip dragen, worden verkocht. Een deel van deze opbrengst gaat naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Chantal & de Kerstballen - 'Ik ben een Kerstbal'
204
Chantal & de Kerstballen - 'Ik ben een Kerstbal'