Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zaterdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Realityprogramma: Stegeman op de Bres

21.30 – 22.30 op SBS6

In deze eerste aflevering helpt Alberto Stegeman Willem en Johannes, die zijn opgelicht door Bart F., een jonge handelaar in exclusieve sportauto’s. Het duo en vele anderen hebben tonnen aanbetaald aan deze Bart. Maar een auto kwam er niet.

Dit is er in november verder te zien op tv.

Realityprogramma: Welcome to Plathville

21.00 – 22.00 op TLC

Ethan, de zoon van diepreligieuze Kim en Barry Plath uit Georgia, trouwt met Olivia. Kunnen de ouders al die moderne verandering tegenhouden?

Talentenjacht : Rupaul’s Drag Race UK

21.30 – 22.50 op MTV

Na het grote succes in de VS, brengt Rupaul zijn Drag Race naar Groot-Brittannië. Hij gaat op zoek naar de meest getalenteerde dragqueen van het land.

Dit zijn de 10 beste series die nu op Videoland staan.

Film: X-Men: First Class

20.00 – 22.30 op Veronica

De rivaliteit tussen Professor X (James McAvoy) en Magneto (Micheal Fassbender) begint hier. Ze gaan de strijd aan met een medemutant en een wetenschapper, maar ze kunnen het niet eens worden over de strategie. Dit zijn alle X-Men-films gerangschikt van goed naar slecht.

Film: The Incredible Burt Wonderstone

00.35 – 02.10 op SBS9

Burt Wonderstone (Steve Carell) en zijn sidekick Anton Marvelton (Steve Buscemi) staan aan de top van de entertainmentindustrie van Las Vegas, tot straatartiest Steve Gray (Jim Carrey) zijn opwachting maakt.

Deze films en series staan vanaf november op Netflix.