Oprah Winfrey heeft enkele grote namen vastgelegd voor haar 2020 Vision Tour. De presentatrice doet volgend jaar diverse Amerikaanse steden aan met gasten als Michelle Obama, Lady Gaga, Jennifer Lopez en Dwayne 'The Rock' Johnson, zo maakte ze woensdag bekend op haar website.

De 65-jarige tv-persoonlijkheid werkt voor de Oprah's 2020 Vision: Your Life in Focus-tour samen met Weight Watchers Reimagined.

In elke stad die ze aandoet, schuift er een andere gast aan. Ook haar beste vriendin Gayle King, Kate Hudson, Amy Schumer, Tina Fey en Tracee Ellis Ross staan op het lijstje.

Winfrey zegt dat ze haar gasten oproept om "van 2020 het jaar van de vernieuwing te maken en te vieren dat iedereen is zoals hij of zij moet zijn". Daarbij zal zij hen uitdagen met diverse opdrachten en bijstaan met tips om zo voor iedere gast een eigen actieplan voor 2020 samen te stellen. Daarnaast zijn er optredens van gastsprekers over baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

De tour vindt plaats in de eerste drie maanden van 2020, telt negen optredens en wordt door Lady Gaga op 4 januari afgetrapt in Fort Lauderdale.