Voor het vijfde jaar is StukTV uitgeroepen tot het beste YouTube-kanaal van Nederland. De prijs werd de makers toegekend tijdens de uitreiking van de VEED Awards, zaterdagavond in AFAS Live in Amsterdam.

De makers, Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt, wonnen bovendien VEED Awards in de categorieën beste serie (Jachtseizoen) en beste muziek. De VEED Awards worden gezien als de Oscars van de Nederlandse YouTube-industrie. In veertien categorieën werden zaterdagmiddag voor een groot publiek de prijzen uitgereikt.

De beste mannelijke YouTuber en gamer is Gamemeneer, ook wel Don, en bij de vrouwen won Marije Zuurveld, net als vorig jaar. Zij sleepte daarnaast nog een prijs voor beste beauty-YouTuber in de wacht.

Jeremy Frieser viel eveneens twee keer in de prijzen: als beste comedy-YouTuber en beste vlogger. Tot beste nieuwkomer werd Bankzitters gekozen.

VEED werd in 2014 voor het eerst georganiseerd door en voor YouTubers en wordt inmiddels vergeleken met de MTV-awards van vroeger. Er werden in totaal 2.200.000 stemmen uitgebracht.