Beverly Hills 90210- en Riverdale-acteur Luke Perry is maandagochtend op 52-jarige leeftijd overleden. Diverse bekende Amerikanen hebben op sociale media gereageerd op het overlijden van Perry.

Zo laat Beverly Hills 90210-collega Ian Ziering, die Steve speelde, weten de acteur nooit te zullen vergeten. "Lieve Luke, ik zal voor altijd de liefdevolle herinneringen koesteren die we de afgelopen dertig jaar hebben gedeeld. Ik hoop dat de mooie zielen die je zijn voorgegaan je zullen vergezellen op je reis. Net als jij altijd hier op aarde deed voor degenen die je nu achterlaat."

Gabrielle Carteris, die in de serie de rol van Andrea speelde, zegt dat haar hart gebroken is en geen woorden heeft voor het overlijden van haar oud-collega. "Je was mijn vriend en je hebt een prachtige ziel waarmee je veel mensen hebt geraakt."

Acteur Luke Perry overleden: zijn bekendste rollen
77
Acteur Luke Perry overleden: zijn bekendste rollen

Acteur Charlie Sheen schrijft dat Perry elke situatie beter maakte en dat de intelligentie, charme en het enorm grote hart van de acteur velen hebben geïnspireerd en verlicht. Sheen zegt daarnaast vereerd te zijn om Perry jarenlang gekend te hebben.

Molly Ringwald, met wie Perry in de serie Riverdale speelde, zegt dat haar hart gebroken is en ze de acteur enorm zal missen.

De schrijvers van Riverdale laten weten dat ze de acteur, die ze een "montere en levendige ziel" noemen, zullen gaan missen en dat hij voor altijd herinnerd zal worden.

Volgens actrice Alyssa Milano was Perry "altijd de meest coole persoon in de ruimte". "Zijn ziel lichtte altijd op. Zijn glimlach. Zijn talent. Zijn vriendelijkheid. Slaap bij de engelen, lieve Luke. Ik zal je nooit vergeten."