De televisiespecial met de oorspronkelijke cast van Beverly Hills 90210 zal komende zomer uitgezonden worden op de Amerikaanse zender Fox, zo maakt Variety bekend.

De special zal uit zes afleveringen bestaan en 90210 gaan heten.

Actrice Tori Spelling, die in alle tien seizoenen van de serie te zien was, bevestigde begin februari de komst van de televisiespecial tegenover Access Live.

Woensdag werd bekend dat in ieder geval acteurs Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Spelling te zien zullen zijn in 90210.

Luke Perry en Shannen Doherty ontbreken tot nu toe in nieuwe versie van de populaire serie. Perry zou het te druk hebben met zijn rol in de Netflix-serie Riverdale en Doherty is nog herstellende van de borstkanker die in 2015 bij haar geconstateerd werd.

Acteurs spelen uitvergrote versies van zichzelf

De acteurs zullen in de nieuwe afleveringen niet hun oude personages spelen, maar uitvergrote versies van zichzelf.

Negentien jaar na het eindigen van de serie komen ze weer samen, nadat een van hen oppert dat het hoog tijd is voor een nieuwe versie van de serie. De afleveringen zullen vervolgens draaien om de pogingen van de cast om weer terug te keren in de spotlight.

Het laatste seizoen van de populaire Amerikaanse serie werd uitgezonden in 1999.

Tori Spelling bevestigt eenmalige televisiespecial '90210'
90
Tori Spelling bevestigt eenmalige televisiespecial '90210'