Marc-Marie Huijbregts heeft met zijn oudejaarsconference Onderweg naar morgen de best bekeken oudejaarsconference van 2018. De DWDD-tafelheer trok 1.477.000 kijkers en eindigde daarmee op de vierde plaats in de dagelijkse top 25.

Zijn oudejaarsconference staat daarmee één plek boven die van Guido Weijers, meldt Stichting KijkOnderzoek dinsdag. Daar keken 40.000 minder mensen naar.

Het Nationaal Aftelmoment op NPO1 werd door bijna 3,4 miljoen mensen gezien en was daarmee het best bekeken programma van de avond. Daarna volgt het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,6 miljoen kijkers. De Wereld Draait Door Oud en Nieuw sluit de top drie af met ruim 1,5 miljoen kijkers.

De cijfers van het Nationale Vuurwerk, dat tijdens de jaarwisseling werd uitgezonden door RTL, waren dinsdagmiddag nog niet helemaal up-to-date. "In verband met de gelijktijdige uitzending van het Nationale Vuurwerk op alle zenders van RTL zijn de cijfers voor dit programma nog niet correct aan de betreffende zenders van RTL toegekend", meldt Stichting KijkOnderzoek.

Volgens de laatste cijfers werd het Nationale Vuurwerk op RTL 4 door 744.000 mensen bekeken. Dat levert tot nu toe een zeventiende plek in de top 25 op.