Tijdens Al Gore's 24 uur durende special over klimaatverandering geeft een scala aan artiesten acte de présence. Moby, de Goo Goo Dolls, Sting & Shaggy en Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra zijn enkele van de artiesten die optreden.

Ook acteurs Jaden Smith, Bill Nye, Téa Leoni, Claire Danes en Cody Simpson komen in de uitzending op maandag 3 december.

"Onze gezondheid hangt samen met die van onze planeet", zei Gore bij de bekendmaking. "Klimaatverandering is niet abstract, maar heeft grote impact op ons leven. Ik kijk ernaar uit om het verband tussen klimaatverandering en gezondheid te onderzoeken. In de uitzending bespreken we welke ambitieuze maatregelen we kunnen nemen om ervoor te zorgen dat ook de volgende generaties lang en gezond kunnen leven."

De achtste editie van 24 Hours of Reality: Protect Our Planet, Protect Ourselves wordt in 125 landen uitgezonden en is live te zien op 24HoursofReality.org. De marathonspecial in Los Angeles start op maandag 3 december om 18.00 uur lokale tijd.