Jennifer Hoffman volgt Arie Boomsma op als presentator van Grenzeloos Verliefd

Hoffman presenteert voor Net5 een nieuwe versie van het programma met de titel Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland, waarvoor ze vrouwen volgt die in een ander land wonen en zwanger zijn. 

Het programma, dat uit vier afleveringen bestaat, volgt de moeders vlak voor de bevalling en tijdens het eerste levensjaar van hun kind. "Wat ik altijd zo fijn aan het programma heb gevonden is dat het echt gaat over de mensen die worden gevolgd", reageert Hoffman. "Het gaat niet om de presentator. Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde."

Hoffman presenteert ook EO-programma Genaaid

Hoffman is momenteel ook te zien als presentatrice van het EO-programma Genaaid. In dit NPO3-programma reist ze met vijf beginnende modeontwerpers naar Myanmar waar ze ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat.

Ook Boomsma gaat naar de EO. Hij keert terug naar de evangelische omroep die hij negen jaar geleden verliet om een docuserie te maken. Hij maakte onlangs bekend dat hij Grenzeloos Verliefd niet langer kon combineren met zijn overige werkzaamheden.