De set waar de videoclip van de nieuwe single van rappers Ye West, Tekashi69 en Nicki Minaj wordt opgenomen, is donderdagavond (plaatselijke Amerikaanse tijd) beschoten.

De videoclip werd opgenomen op een landgoed in Beverly Hills, waar rond 22.30 uur zo'n acht schoten zouden zijn afgevuurd vanuit een langsrijdende auto, schrijft TMZ. Niemand werd geraakt, maar wel raakte een van de kogels een slaapkamerraam.

Tekashi69 en West zouden in het huis aanwezig zijn ten tijde van de schietpartij. Nicki Minaj was toen nog niet op de set. De rappers zouden na het incident de set gelijk hebben verlaten en de opnames van de clip zijn direct gestaakt.

Een politieteam onderzoekt de zaak momenteel. Het was niet de eerste keer dat er een schietpartij plaatsvond tijdens de opnames van een Tekashi69-clip. In augustus werden de rapper en 50 Cent beschoten, maar werd ook niemand geraakt.

Tekashi69 is eerder dit jaar door de politie ondervraagd over zijn mogelijke betrokkenheid bij een incident waarbij rapper Chief Keef werd beschoten.