Maar liefst 17 van de 21 concerten van Iggy Azalea's Bad Girls-tournee zijn afgezegd. De 28-jarige rapper heeft nog niet uitgelegd waarom dit is gebeurd.

Variety ontdekte via de site van kaartenverkoper Ticketmaster dat de shows zijn geannuleerd. Op de website van de rapper is daar echter nog niets van te merken.

Alleen de optredens in Minneapolis, St. Louis, Salt Lake City en Hollywood gaan vooralsnog door. Het is de verwachting dat deze ook worden afgezegd, omdat een tournee langs vier steden onwaarschijnlijk is.

Azalea's Bad Girls-tournee langs 21 Amerikaanse steden in vijf weken zou haar eerst toer in vier jaar tijd zijn. De reeks optredens stond in het teken van Azalea's nieuwe plaat Survive the Summer, haar eerste productie in vier jaar tijd.

Eerder liet rapper CupcaKKe nog weten niet langer in het voorprogramma van Azalea's tournee te staan. Ze sprak in eerste instantie van "een wijziging van de plannen". Maar zaterdag verduidelijkte ze dat de organisator van de tournee haar bijna 90 procent minder wilde betalen dan eerder was afgesproken.