Ruben Nicolai keert in oktober terug in de RTL-comedyshow Holland-België. Hij voert als kapitein het Nederlandse team aan dat het opneemt tegen het Belgische team van voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Louis Talpe.

Nicolai zat ook in het Nederlandse team toen RTL het programma in 2016 eenmalig testte, toen aan de zijde van Jandino Asporaat en Jan Jaap van der Wal. Dit keer maakt RTL gebruik van wisselende gasten.

Eerder werd al bekend dat de van AVROTROS overgekomen Art Rooijakkers de presentatie overneemt van Wendy van Dijk. Hij gaat de show samen met de Vlaamse acteur Jonas van Gaal presenteren.

In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen tussen de Nederlanders en de Belgen. De show is vanaf 6 oktober wekelijks bij RTL en het Belgische VTM te zien.

Willibrord Frequin wil tweede seizoen Beter laat dan nooit

Volgens Willibrord Frequin wordt ondertussen ook al gesproken over een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit, het RTL-programma waarin hij met Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens door Zuidoost-Azië reist.

"Er wordt wel over gesproken, maar dat mag ik niet hardop zeggen. Ik denk dat als de kijkcijfers goed zijn en blijven, dat het er dik in zit", zei de 76-jarige Frequin dinsdag in de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. Hij weet ook ook al dat Zuid-Amerika dan de bestemming van de vier televisiecoryfeeën wordt.

Inmiddels hebben al bijna een miljoen kijkers gekeken naar de eerste aflevering die vorige week dinsdag uitgezonden werd. In de tweede aflevering bezoeken de mannen samen met presentatrice Olcay Gulsen de Japanse stad Tokio.