De derde aflevering van The Voice Senior is vrijdagavond door bijna twee miljoen mensen bekeken. De talentenjacht voor senioren was met 1,9 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma van de avond, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De derde uitzending is daarmee meteen de best bekeken van de reeks. Naar de eerste aflevering keken 1,57 miljoen mensen en naar de tweede 1,7 miljoen mensen.

Twan Huys profiteerde van de populariteit van het muziekprogramma en sloot zijn eerste week RTL Late Night met Twan Huys af met 665.000 kijkers. Het is daarmee de best bekeken aflevering van de talkshow met Huys tot nu toe.

Toch wist Jeroen Pauw meer kijkers te boeien. Pauw trok 918.000 kijkers en staat op de tiende plek in de lijst. De start van het nieuwe seizoen van 2 voor 12 was goed voor een negende plek. Het spelprogramma, gepresenteerd door Astrid Joosten, werd door 948.000 mensen bekeken. 

Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Flikken Rotterdam keken 1,06 miljoen mensen.

De top drie wordt gecompleteerd door het NOS Journaal van 20.00 uur (1,6 miljoen) en Goede tijden, Slechte tijden (1,1 miljoen).