De Nederlandse producer en dj Headhunterz heeft een zaak tegen zijn voormalige belastingadviseur Frank B. verloren. Hij had de fiscalist aangeklaagd, omdat die zijn zorgplicht zou hebben geschonden, maar de rechtbank gaat daar niet in mee.

B. had Headhunterz, die eigenlijk Willem Rebergen heet, geadviseerd buitenlandse vennootschappen, onder meer op Cyprus, op te richten om inkomsten buiten het zicht van de Belastingdienst te houden.

Daarbij moest de artiest op papier naar het buitenland verhuizen, maar hij bleef in Nederland wonen.

Rebergen stapte uiteindelijk zelf naar de Belastingdienst om schoon schip te maken. Tijdens de zaak tegen B. voerde hij aan dat hij door diens adviezen flinke schade had geleden. Volgens de rechtbank heeft de fiscalist echter "bekwaam" gehandeld. B. hoeft dan ook geen schadevergoeding te betalen, terwijl de dj tonnen had geëist.

B. gold als 'fiscalist van de sterren'. De FIOD viel in maart diens kantoor en woning binnen, omdat hij Nederlandse artiesten op papier naar belastingparadijzen liet verhuizen om belasting te ontduiken. Een van hen was dus Rebergen.

B. verzon constructies voor onder anderen Linda de Mol en Afrojack. Er loopt nog altijd een strafrechtelijk onderzoek naar hem.