This Time Next Year, het programma van Wendy van Dijk waarin mensen hun wensen en dromen in één jaar tijd proberen te verwezenlijken, is vanaf donderdag 13 september wekelijks om 20.30 uur op RTL4 te zien.

Van Dijk maakte in december 2016 al bekend dat ze aan This Time Next Year werkte. Vorig jaar trof ze de deelnemers voor het eerst in de studio om over hun doelen te horen en dit jaar ontving de presentatrice hen weer om te horen of de plannen gelukt zijn. De kijker hoeft niet zo lang op het eindresultaat te wachten; in enkele seconden worden de transformaties onthuld.

Ook voor Van Dijk was het een verrassing of de deelnemers hun wensen en dromen wisten te vervullen. "Tussendoor filmen ze zichzelf en krijgen ze soms bezoek van een cameraploeg. Daar ben ik niet bij", zei ze in mei 2017 in Televizier over de opnamen van This Time Next Year.

"Dus als ik de mensen weer in de studio ontvang, is het ook voor mij een verrassing of ze hun doelen hebben gehaald. Het zit vol emoties; van ontroering en spanning tot teleurstelling en humor."