De kaartverkoop voor het concert van Broederliefde in Ahoy gaat donderdagochtend van start. Dat maakte de hiphopgroep dinsdag bekend. Het concert op 22 september is een alternatief voor de afgelaste show in het stadion van Sparta.

Broederliefde zou op 2 juni in Sparta-stadion Het Kasteel staan, maar dat concert werd geschrapt. Vervolgens werd een vervangende show in Ahoy aangekondigd.

Wie kaarten had voor Het Kasteel, moet echter zelf zorgen voor kaarten in Ahoy. Het lukte Broederliefde niet te achterhalen hoeveel kaartjes voor het eerste concert werden verkocht en aan wie.

Om gedupeerde fans tegemoet te komen, heeft Broederliefde ruim 5.000 kaarten voor het concert in Ahoy ingekocht. Gedupeerden kunnen zich tot volgende week donderdag melden via de speciale website Broederliefdeinahoy.nl.

Naar verluidt waren problemen bij MIM Productions de reden voor de afzegging van de show in Het Kasteel. Bij het concert zou het bedrijf ver over het afgesproken budget zijn gegaan. MIM Productions ontkent dat en zegt dat er een streep door het concert ging, omdat de inkomsten achterbleven bij de verwachtingen.