Het laatste optreden van Humberto Tan als presentator van RTL Late Night is vrijdagavond bekeken door 1,27 miljoen mensen. 

Het was daarmee het op een na best bekeken programma van de vrijdagavond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het NOS Journaal van 20.00 uur stond bovenaan met 1,3 miljoen kijkers.

In de afgelopen maanden keken er steeds gemiddeld een paar honderdduizend mensen naar RTL Late Night, maar in de afscheidsweek van Tan stegen de kijkcijfers weer. Zo keken er dinsdag bijvoorbeeld 669.000 mensen, waarmee het programma in de top tien van best bekeken programma's eindigde, maar nog niet concurrent Jinek versloeg.

Dat gebeurde vrijdagavond wel. Het programma van Eva Jinek werd door 566.000 mensen bekeken en eindigde daarmee op de veertiende plek in de kijkcijferlijst.

Optredens

In RTL Late Night waren er optredens van Edsilia Rombley en Kensington. Armin van Buuren, Louis van Gaal en John de Mol zaten aan tafel en ook Tans eerste sidekick Luuk Ikink liet zijn gezicht even zien.

Aan het eind bedankte Tan iedereen die de afgelopen vijf jaar naar zijn show heeft gekeken. RTL Late Night keert na de zomer terug met Twan Huys als presentator. Humberto Tan blijft wel bij RTL4 en gaat dit najaar Dance Dance Dance presenteren. Ook wordt hij de nieuwe presentator van Holland's Got Talent.