Fajah Lourens sluit haar dj- carrière af. De 36-jarige schrijfster en dj heeft het te druk met haar bedrijf MKBM.

"Het doet wel heel veel pijn in m'n hartje maar ik heb toch besloten te stoppen", schrijft Lourens op haar Facebookpagina.

"Ik heb een geweldige tijd gehad met fantastische buitenlandse boekingen, releases op grote labels en als kers op de taart mijn hitsingle Squat waarvoor ik zelfs een platina plaat ontving. Maar nu vind ik het toch tijd om te stoppen."

Door het succes van haar lifestyleboeken is Lourens veelgevraagd voor motivatielezingen en trainingen. "Ik doe eigenlijk te veel dingen tegelijk. Als ik succesvoller wil worden zal ik mij meer moeten gaan focussen op mijn bedrijf MKBM en deze bezigheden en zal ik minder dingen tegelijkertijd moeten gaan doen."

MKBM staat voor Mykillerbodymotivation. In haar Killerbody-boeken geeft ze tips over een sportieve en gezonde levensstijl. Mensen kunnen een abonnement nemen op haar onlinetrainingsvideo's en Lourens heeft een sportkledinglijn en verkoopt voedingssupplementen.

Haar derde Killerbody-boek, over trainen na een zwangerschap, komt in april uit. DJ Faya, zoals haar artiestennnaam luidt, draait nog tot 1 september.