Ruim 1,2 miljoen kijkers keken zondagavond naar de eerste aflevering van de nieuwe RTL4-serie De 12 van Oldenheim. De start van de mysterieuze thrillerserie staat daarmee op de vierde plaats van best bekeken tv-programma's op Eerste Paasdag. 

De eerste aflevering van de serie Zuidas van BNNVARA staat met 779.000 kijkers op de negende plaats in de ranglijst van Stichting Kijkonderzoek. In beide series speelt Noortje Herlaar een van de hoofdrollen en ook acteur Guy Clemens is in beide series te zien.

Noortje Herlaar speelt in De 12 van Oldenheim een journalist die na jaren terugkeert naar haar geboortedorp om het contact met haar vader te herstellen. Na haar komst verdwijnen op mysterieuze wijze verschillende dorpsbewoners.

Guy Clemens speelt in De 12 van Oldenheim de rol van Marvin die met zijn man Felix (Richard Groenendijk) het plaatselijke hotel-restaurant runt, de plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoeten. De 12 van Oldenheim is sinds mei vorig jaar te zien op Videoland. RTL4 zond zondag de eerste twee afleveringen uit. De tweede aflevering trok 979.000 kijkers.

Met de dramaserie Zuidas is er tien jaar na het einde van Keyzer & De Boer Advocaten weer een Nederlandse advocatenserie bij de publieke omroep te zien. De serie vertelt over een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen.

In Zuidas speelt Guy Clemens de rol van personeelsmanager en echtgenoot van het personage van advocaat Noortje Herlaar. Andere hoofdrollen zijn er voor Mark Rietman, Annet Malherbe, Robert de Hoog en Jouman Fattal.

Postcode Loterij Miljoenen Jacht trok zondagavond de meeste kijkers: bijna 2,1 miljoen. Op nummer 2 staat Studio Sport Eredivisie met 2.039.000 kijkers, gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur met 1.830.000 kijkers.