Voor het eerst in vijftien jaar brengt Aaron Carter een nieuwe album uit, genaamd LøVëa. Het album komt op 16 februari uit. 

De 30-jarige Carter, die in 2000 een hit had met het nummer I Want Candy, liet in een verklaring weten "ontzettend blij te zijn met deze muzikale stap". "Wat mij betreft gaat het alleen maar om muziek. En als er een les is die ik het afgelopen jaar geleerd heb: kijk niet achterom naar het verleden, maar vooruit naar de toekomst."

Carter houdt het niet alleen bij het uitbrengen van een album; hij plakt er ook meteen een concertreeks achteraan in de Verenigde Staten. De eerste single van het album, Don't Say Goodbye, kwam afgelopen december uit.

In 2017 kwam Carter voornamelijk negatief in het nieuws. Zo maakte hij meerdere malen openlijk ruzie met zijn oudere broer, Backstreet Boy Nick Carter, en werden er foto's van hem gepubliceerd waarop Aaron Carter zwaar onder invloed te zien was. Aaron Carter nam maatregelen en checkte zichzelf vrijwillig in bij een ontwenningskliniek.