In december maakte Sean Combs, beter bekend als Diddy of P. Diddy, bekend interesse te hebben in de aanschaf van het American Football-team Carolina Panthers uit de stad Charlotte te kopen. Zijn belangrijkste motivatie is dat er momenteel "geen Afro-Amerikaanse NFL-eigenaren zijn". 

In een interview met The Breakfast Club liet de zakenman weten inmiddels een groep investeerders te hebben verzameld en dat hij bloedserieus is: "Het is tijd voor een zwarte eigenaar."

"Het gaat absoluut niet om mij of om het hebben van een leuk speeltje," benadrukte de hiphopmogul in het gesprek. "Het is gewoon te gek voor woorden dat er geen enkele zwarte eigenaar van een team is, terwijl bijna 80 procent van de NFL-spelers een Afro-Amerikaanse achtergrond heeft. Ik doe dit dan ook voor de hele zwarte gemeenschap; onze tijd is nu gekomen."

Diddy's plan kon vanaf het begin al op veel steun rekenen. Onder andere Stephen Curry, de bekende Amerikaanse basketballer van de Golden State Warriors, was meteen vol lof zei via Twitter: "Ik doe mee!". Hij groeide op in Charlotte, de plaats waar de Panthers gehuisvest zijn. Curry is nog altijd groot fan van zijn 'thuisploeg'. Diddy reageerde enthousiast op het voorstel van de basketballer: "Ik vind het top!"

The Panthers moeten zeker een miljard dollar kosten.