Ruim 1,1 miljoen tv-kijkers stemden maandagavond af op de eerste aflevering van het televisieprogramma Wat verdien je? Het nieuwe programma van Astrid Joosten staat daarmee op de tiende plaats in de lijst van best bekeken televisieprogramma's van Stichting KijkOnderzoek.

In Wat verdien je? praten Nederlanders over de hoogte van hun salaris. De eerste aflevering stond in het teken van de medische wereld. Diverse artsen en verpleegkundigen maakten hun salaris bekend. In de laatste aflevering, met als thema de media, onthult Joosten ook zelf haar salaris.

De eerste aflevering van het derde seizoen van Lelijke eendjes trok 236.000 kijkers naar RTL5. Dat is niet genoeg voor een notering in de Top 25. Vorig jaar opende het door Lieke van Lexmond gepresenteerde hulpprogramma het seizoen met 657.000 kijkers.

Ook Humberto Tan begon het nieuwe jaar teleurstellend. De eerste aflevering van zijn talkshow RTL Late Night op RTL 4 begon het nieuwe jaar met 372.000 kijkers, ook niet voldoende voor een notering in de Top 25.