Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, heeft haar allereerste solo cover voor het modeblad Vogue te pakken. 

De Franse editie van het wereldberoemde tijdschrift, Vogue Paris, plaatst het model op de voorkant van de februari-editie van het tijdschrift. Crawford was destijds twintig jaar toen ze voor het eerst alleen de cover van Vogue sierde.

Gerber is in de wolken met haar cover, zo laat ze op Instagram weten: "Ik geloof dat ik droom! Dank je wel Vogue Paris en iedereen die heeft meegewerkt aan deze cover...ik ben het gelukkigste meisje op aarde! Niets dan liefde voor jullie allemaal!"

De loopbaan van Gerber verloopt zeer voorspoedig. In september werd ze voor bijna alle grote merken geboekt tijdens de modeweken van New York en Parijs. Zo liep de tiener onder meer voor de modehuizen Alexander Wang, Marc Jacobs en Chanel en was ze samen met haar moeder te zien in de show van Versace in Milaan.

Gerber heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Crawford te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.