DJ Jean en Michael van der Plas hebben hun geschil over het nummer Après-ski met Mike & Bianca opgelost. In het partynummer is de hit The Launch van DJ Jean verwerkt en dat is volgens de dj 'plagiaat ten top'.

Van der Plas, bekend als ex-man van 'Barbie', bracht het nummer maandag uit. Het nummer gaat over het feestcafé van Van der Plas in Kirchberg, een wintersportoord in Oostenrijk. Het is bedoeld voor de après-ski in het komende wintersportseizoen.

"Na overleg met mijn management en de partijen heb ik zelf contact met Michael gehad", zegt DJ Jean tegen Shownieuws. "Ik had diverse scenario’s klaarliggen maar we hebben uiteindelijk voor het volgende gekozen. Ik ga nu een of twee keer extra draaien in Michaels feestcafé in Oostenrijk. Ook ga ik minimaal twee keer draaien in Michaels café in Spanje."

Ook krijgt hij een klein gedeelte van de opbrengst van de plaat en rechten. "En dat is voor mij voldoende om geen juridische stappen te ondernemen."

Showtek

In juni had de ex van Barbie een plagiaatkwestie met Showtek door zonder toestemming een sample uit het nummer 90's By Nature van Showtek te gebruiken. Daarmee probeerde hij zijn bar in het Spaanse Torremolinos onder de aandacht te brengen.