Christopher Plummer noemt situatie rondom Kevin Spacey triest

Bij de première van zijn nieuwe film The Man Who Invented Christmas ging Christopher Plummer in op het feit dat hij Kevin Spacey vervangt in All The Money Of The World, een film over de kidnap van John Paul Getty III. 

Plummer werd door regisseur Ridley Scott gevraagd een aantal opnames te maken, die vervangen kunnen worden in de montage. Op die manier verdwijnt Spacey geheel uit de film en kan de geplande premièredatum van 22 december gewoon gehaald worden.

"De hele situatie is erg triest, omdat Kevin een enorm getalenteerd acteur is. Maar dat moet ik loslaten en gewoon doen wat er van me gevraagd wordt, want het is een erg goed script en Ridley is geweldig. Het wordt flink aanpoten in een korte periode, maar ik heb er alle vertrouwen in", zei Plummer tegen Entertainment Online.

De acteur gaf aan dat hij het ziet als "opnieuw beginnen met iets, omdat het uiteraard anders gaat worden." Volgende week maandag beginnen de opnames met Plummer.

Naar verluidt was de 87-jarige Plummer eigenlijk vanaf het begin de eerste keus van Scott, maar werd de regisseur onder druk gezet om een grotere naam te casten voor de film. 

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie