Mattie Valk krijgt in zijn ochtendshow van Qmusic versterking van Igmar Felicia. Nieuwslezeres Fien Vermeulen krijgt in het programma een grotere rol als nieuwshost.

Vorige maand werd bekend dat Felicia overstapt van SLAM! naar Qmusic. Aanstaande maandag is zijn eerste uitzending.

Felicia vindt het "enorm tof" dat hij de ochtendshow op Qmusic gaat maken. "Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen!"

De radio-dj wordt in zijn eerste week meteen in het diepe gegooid. Hij wordt geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt in een "heftige situatie". ''Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld", aldus Felicia.

De radio-dj (27) begon zijn carrière in 2013 bij SLAM!FM, waar hij na een paar keer invallen al snel zijn eigen show kreeg. In 2013 en 2014 werd hij genomineerd voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent en in 2014 verzilverde hij deze nominatie. Ook werd zijn programma in 2016 genomineerd voor een prestigieuze Gouden RadioRing.

Wietze de Jager

Valk kreeg bij zijn ochtendprogramma de afgelopen tijd hulp van verschillende co-hosts, onder wie Evi Hanssen. Wietze de Jager, met wie hij jarenlang een succesvol duo vormde op de radio, tekende onlangs een contract bij Radio 538. Afgelopen weekend was hij daarnaast voor het eerst te zien als presentator van Shownieuws op SBS6.

De Jager maakte in augustus bekend Qmusic te verlaten na zijn ruzie met Valk. De twee zouden het niet eens zijn geworden over een overstap naar een ander radiostation, waarbij Valk volgens De Jager achter zijn rug om zou hebben onderhandeld over een beter contract.