Martin van Waardenberg en Mr. Polska zijn te zien in het vierde seizoen van Van God Los, waarvan op maandag 18 september de eerste aflevering te zien is bij BNN. 

Ook acteur en cabaretier Henry van Loon en Martijn Fischer (Zij gelooft in mij) hebben een rol in een van de afleveringen van de serie.

Van God Los was in 2013 voor het laatst op televisie te zien. De serie bestaat uit afleveringen die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdaden. Iedere aflevering heeft een op zichzelf staand verhaal. 

Pedofilie

Beverman & Zn, de eerste aflevering, gaat over een vader die zijn zoon beschuldigt van pedofilie. Van Loon, Van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec spelen de hoofdrollen.

De tweede aflevering, Tot de dood ons scheidt, gaat over een jonge vrouw die begint te dementeren en plotseling wil scheiden. Daarin vertolken Fischer, Saskia Temming en Margo Verhoeven de hoofdrollen.

Begin dit jaar werd al duidelijk dat Van God Los terugkeert op televisie. Toen werd bekend dat acteur Poal Cairo, bekend van onder anderen Goede tijden, slechte tijden en Celblok H, ook een rol speelt in de misdaadserie. Het vierde seizoen Van God Los bestaat, net als de derde reeks, uit zes afleveringen.