Paris Hilton (36) voelde zich depressief en vernederd toen in 2003 een seksvideo van haar verscheen. De Amerikaanse socialite durfde zich daarna een tijdje niet meer in het openbaar te vertonen.

Dat zegt de realityster en Hilton-hotelerfgename in gesprek met Marie Claire

Hoewel de video met de titel One Night in Paris heeft bijgedragen aan de enorme bekendheid van Hilton, zegt ze spijt te hebben. Hilton vertelt aan het blad dat ze het gevoel heeft dat Rick Salomon, haar toenmalige vriend die de video zou hebben verspreid, alles van haar heeft afgepakt.

"Ik zal altijd worden beoordeeld op dat ene intieme moment tussen mij en mijn vriendje," aldus Hilton. "Ik zou willen dat ik hem nooit had ontmoet. Ik voelde mij zo vernederd dat ik maandenlang niet over straat durfde." 

Tien miljoen

Destijds in 2003 maakte Salomon de seksvideo openbaar. In de tijd dat de video werd gemaakt was hij 33 en Hilton 22 jaar. Volgens TMZ zou Salomon tien miljoen euro aan de video hebben verdiend. Hilton zegt dat ze zelf niets heeft verdiend.

"Dat is iets wat mij enorm kwaad maakt. Iedereen denkt dat ik iets aan die video verdiend heb, maar ik heb er geen dollar aan overgehouden. Dat is wel het laatste wat ik wilde."