De Amerikaanse zender Showtime denkt niet aan een vervolg op de reboot van Twin Peaks. De Amerikaanse serie is op dit moment aan zijn derde seizoen bezig.

Dat heeft de directeur van de zender, David Nevins, verklaard tegenover de Amerikaanse film- en entertainmentwebsite Deadline.

"Daar zijn nul overwegingen over geweest en nul gesprekken. Afgezien van fans die me erover vragen", liet de CEO maandag weten.

Wel laat Nevins weten dat de deur voor Lynch altijd open blijft staan. "Of dat een nieuw seizoen tot gevolg zal hebben? Ik heb echt geen idee", vervolgt Nevins. 

Dale Cooper

De serie van David Lynch keerde dit jaar na 26 jaar terug op de beeldbuis met achttien afleveringen. Hoofdrolspeler Kyle MacLachlan dook weer in de rol van Dale Cooper, en ook enkele andere bekende gezichten uit de surrealistisch show zijn te zien in de reboot.

Tijdens de presentatie van de serie in Los Angeles in januari, gaf Showtime al aan dat de reboot was opgezet als "eindige, eenmalig" gebeurtenis. De terugkeer van Twin Peaks zorgde voor een recordaantal nieuwe leden van het Amerikaanse abonneekanaal.