Arcade Fire heeft gereageerd op het nieuws dat de band strikte kledingvoorschriften zou hebben ingesteld voor hun concert in New York op 28 juli. Tijdens dat optreden presenteert de band het nieuwe album Everything Now. 

Fans die een kaartje hadden gekocht werden per e-mail gevraagd "gelieve geen korte broeken, tanktops, petjes, slippers of kleding met grote logo's te dragen". De kleding moest verder "hip en trendy zijn". Ook zouden fans hun telefoons in speciale hoesjes moeten opbergen om het evenement "mobielvrij" te houden. 

Op sociale media werd verontwaardigd gereageerd op de kledingvoorschriften. Fans vonden het vreemd dat zij niet zelf mogen bepalen wat ze willen dragen. Frontman Win Butler reageerde eerder via Twitter en legde de schuld bij Apple, dat het evenement uitzendt en verantwoordelijk zou zijn voor de voorschriften. 

De band komt nu echter met een officiële verklaring, waarin staat dat "iedereen mag dragen wat hij of zij wil". Ook worden telefoons niet ingenomen, maar worden fans er wel op gewezen dat het "makkelijker is om te dansen zonder je ogen steeds op het scherm te hebben gericht".